Cautare

535 de rezultate pentru "anca perlea" (8.81 secunde)
Ioana Ginghina si Anca Androne au renuntat la statutul de actrite in serialul Adela doar pentru o seara. Cele doua vedete au fost manechine la gala de moda organizata de Alin Galatescu.
PD-ul din Constanta si organizatia actualului ministru al Integrarii, Anca Boagiu, se dadeau de ciment, solicitau audiente la presedintele partidului de la acea data, amenintand cu demisii.
Anca Boagiu risca sa ramana fara fonctie. ... Ramane Anca fara jucarii. Si, din cate se arata, nici comisar european n-o trimite "Tata mare", ca cica n-ar prea avea fata.
Anca Serea este o soferita sexy in traficul din Capitala, o mama si o sotie devotata si nu spunem doar noi asta, o dovedesc si fotografiile surprinse de paparazzi.
Anca Turcasiu a marturisit ca este pregatita sa isi deschida din nou inima in fata iubirii.
Anca Turcasiu marturiseste cum a reusit sa isi creeze stilul de viata sanatos, dar si care este secretul pentru o viata fericita!
Anca Serea ne spune cum si cati bani face din online! Vedeta ne vorbeste si despre toata munca din spatele pozelor spectaculoase de pe Instagram, dar le vinde si ponturi importante celor care vor sa ajunga sa colaboreze cu brand-uri.
Printre cei 46 de candidati ai PRM trecuti cu "rosu" se afla Corneliu Vadim Tudor, Mihai Ungheanu, Radu Ciuceanu, Daniela Buruiana-Aprodu, Iulian Mincu, Nicolae Iorga, Gheorghe Funar, Dorel Onaca, Dan Claudiu Tanasescu, Ilie Merce, Danut Saulea, Anghel Stanciu, Marcu Tudor, George Pruteanu, Nati Meir, Dumitru Dragomir, Anca Petrescu.
Legea privind ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana a fost discutata in cursul zilei de ieri de Parlamentele Poloniei si Lituaniei. La sedinta plenara a Senatului polonez a participat, in calitate de observator, si ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu.
Semnata de senatorii Maria Petre, Dan Popa si de deputatii Roberta Anastase, Anca Boagiu si Ionela Bruchental, toti din PD, initiativa adoptata de Senat vizeaza "incurajarea natalitatii".
Acesta este mesajul pe care l-a transmis ministrul Anca Boagiu, care a prezentat calendarul de lucru stabilit cu Executivul comunitar pentru perioada urmatoare.
Vadim Tudor nu a lasat-o pe Anca Petrescu sa raspunda la multe intrebari, inclusiv la cele referitoare la numarul de locuitori ai Capitalei.
Mi se pare absurd ca, spre exemplu, o gogoserie, unde este impropriu sa ai un televizor sau poate chiar un aparat de radio, sa plateasca aceasta taxa abuziva, pot eu sa spun, din anumite puncte de vedere. Anca Constantinescu:
Din partea Opozitiei a facut “cariera“ Anca Boagiu, din cauza comportamentului din campania electorala - limbajul trivial si disputele (care au ajuns pana la violenta) in care a fost implicata in timpul unei emisiuni electorale televizate.
Cert este ca mai multi democrati se inghesuie sa ocupe locul de vicepremier - fapt recunoscut de asemenea de Boc - si, chiar daca liderul PD s-a abtinut de la nominalizari, se stie sigur ca printre ei se numara Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu.
Petrescu Mira Anca Victoria (PPRM), Opaina Radu (PUR) Vanghelie Daniel Marian (PSD) si Videanu Adriean (Alianta D.A.). Urmeaza apoi cei 12 candidati reprezentand partide si, la coada, independentul Filip Ralu Traian.
Principalul sau contracandidat, social-democratul Marian Vanghelie, a obtinut sustinerea a 29,55% dintre votanti, urmatorii clasati in cursa pentru Bucuresti fiind Cristian Popescu din partea Partidului Blocul National Democrat cu 8,71% si Anca Petrescu din partea Partidului Popular Romania Mare cu 3,48%.
Printre cei 15 vicepresedinti alesi ieri se numara George Scripcaru si Elena Udrea, care au obtinut si cele mai multe voturi, Traian Igas, Gheorghe Stefan, Anca Boagiu, Sever Voinescu, Monica Macovei, Mihai Stanisoara sau Theodor Paleologu.
Startul l-a dat Anca Ene. Aceasta si-a motivat decizia de a schimbarea a barcii politice declarand ca PSD nu are in program, ca prioritate, promovarea IMM-urilor si asigurarea unui climat economic sanatos.
pe post de manager la Directia Informatii a TVR, unde, impreuna cu Anca Toader, ati comis o serie de abuzuri incalificabile, pentru care ati fost concediate, in ciuda apartenentei politice "de facto".
google-analytics.com